Balans in de Basis

Praktijk voor psycho-fysieke integratie en massage

Balans in Bedrijf

Stoelmassage

Steeds vaker wordt er een beroep gedaan op bedrijven door de arbo-wetgeving om aandacht te besteden aan de gezondheid van de medewerkers. Ik ben er zelf ook van overtuigd dat een bedrijf pas echt goed uit de verf komt als de basis ervan in balans is, c.q. als de medewerkers lekker in hun vel zitten en helder kunnen denken. En als werkgever is het fijn om te merken dat iedereen met plezier en energie aan het werk is.

Wat is stoelmassage?

Met een ergonomisch gevormde massagestoel kom ik naar bedrijven toe om de werkende mens een nuttige break te geven.

Rug, bekken, nek, hoofd, schouders, armen en handen kunnen worden gemasseerd. U houdt uw kleding gewoon aan, tenzij u kiest voor de specifieke nek-schouder stoelmassage. Dan wordt er direct op de huid gemasseerd met olie. Zodra mensen met me vertrouwd raken, is de massage met olie eigenlijk altijd favoriet.

Een stoelmassage zoals ik die geef, zorgt voor ruimte in het lichaam, ontspanning en bewustwording.

Daarnaast masseer ik ook klachtgericht, als dat gewenst is.

Altijd vanuit een persoonlijke benadering. Tot nu toe hebben mensen het als zeer prettig en ontspannend ervaren.

En na 10 jaar ervaring, kan ik met een gerust hart zeggen dat het daadwerkelijk effect heeft. Mensen werken met een betere lichaamshouding, weten beter hoe ze klachten kunnen voorkomen, en genieten nog steeds intens van een massagepauze op een drukke dag.

Waarom stoelmassage?

Als u kiest voor een wekelijks of maandelijks terugkerende massage, zult u de positieve effecten ervan merken. Een prettige werksfeer, minder ziekteverzuim, een bewustere werkhouding en meer productiviteit blijken onder andere het resultaat zijn van mijn stoelmassages op de werkvloer.

Werkplekadvies

Als aanvulling op de stoelmassage geef ik ook werkplekadvies. Daardoor zitten mensen in een goede houding achter hun bureau en ook dat heeft natuurlijk zijn voordelen.

Tarieven:

Als bedrijfsmasseur werk ik tegen een tarief van 70 euro per uur.

Een stoelmassage op het werk is een investering van slechts 20 minuten per persoon.

Fiscaal voordeel:

Onder de bepaalde voorwaarden is stoelmassage 100% fiscaal aftrekbaar van de loonbelasting.

Veel bedrijven maken daar gebruik van, omdat er van de werkgever ook verwacht wordt dat er goede arbeidsomstandigheden zijn voor werknemers.

Wilt u weten hoe fiscaal voordelig het voor uw bedrijf is?

Kijk dan even op de website van de belastingdienst

www.belastingdienst.nl