Balans in de Basis

Praktijk voor psycho-fysieke integratie en massage

Gastenboek

de plek voor feedback

Ingrid brouwer geplaatst op Mar 15, 2019 11:40 PM

Vanmiddag heerlijke massage gehad Afwisselend hard en zacht , precies naar wens , probleemgebieden , (schouders/nek) even extra aandacht. Kom zeker terug Dank Noortje

Eline geplaatst op Jun 2, 2018 2:44 AM

Ik heb veel massages gehad in mijn leven, maar de massages van Noortje zijn echt het allerbeste! Ik hoop dat je nog lang bij ons blijft masseren! Je bent een topper ����

Simon geplaatst op Aug 20, 2016 4:19 AM

Het is weer veel te lang geleden maar komende vrijdag mag ik weer naar Noortje. Heb er heel veel zin in. 90 minuten aandacht voor mijn lijf, heerlijk. Tot vrijdag Noortje

Nikkie geplaatst op Jul 30, 2015 12:48 PM

Dank je Noortje, je massage was n hele prettige ervaring. Afwisselend stevig en ook zacht en ontspannend alsof ik dobberend op een lucht bedje op het water lag. Super!

Frans van de Ridder geplaatst op Oct 9, 2014 2:46 PM

vandaag weer onze stoelmassage gehad. Gestrest gaan zitten, volkomen ontspannen weer aan het werk. Hartelijk dank. Tot de volgende keer!

Véronique geplaatst op Feb 25, 2014 1:52 AM
Vandaag had ik een studiedag en Noortje was daar om stoelmassages te geven. Ruim 10 minuten ben ik gemasseerd. Wat een cadeau!!! Bedankt!

patrick vd hofstadt geplaatst op Oct 17, 2013 0:28 AM

Lieve Noortje, Wat kun jij fantastisch masseren! Dankjewel.

Ruth geplaatst op Apr 17, 2012 1:22 AM

Hoi Noortje, Enorm bedankt voor de deskundige en ontspannen massage. Ik kwam helemaal tot rust en voelde me na afloop weer energiek. Jouw massage is goed voor lichaam en geest!

ireen geplaatst op Nov 28, 2011 6:28 PM

Heel bijzonder, wat de fysiotherapeut niet voor elkaar kreeg is Noortje wel gelukt, ben na twee massages van mijn schouderklachten af. Daarnaast is het ook nog eens heerlijk ontspannend, echt een cadeautje!

Frans van de Ridder geplaatst op Nov 15, 2011 8:53 PM

Noortje, het was voor mij de eerste keer, deze stoelmassage gisteren bij ons op het werk. Ik heb het als zeer prettig ervaren, heerlijk ontspannend! Wat lijkt me het goed om dit met een regelmaat te ondergaan. Zal proberen onze directie over te halen.

Bjorn geplaatst op Jun 18, 2011 4:12 PM

De stoelmassage van Noortje betekende echt een moment voor mezelf; even loskomen van de dagelijkse beslommeringen en hectiek. Heerlijk ontspannen kon ik mijn werkzaamheden weer hervatten. Verrassend verkwikkend en een echte aanrader!

Karen geplaatst op May 28, 2011 0:51 AM

Ik sluit me helemaal aan bij mijn voorgangers. Noortje staat als masseur en als mens met compassie voor me klaar!

peter geplaatst op May 16, 2011 0:35 AM

Totale aandacht heb ik gevoeld en volledige ontspanning erna...de massage op de tafel is ook niet mis!

peter geplaatst op Apr 14, 2011 1:19 PM

Uitgeblust nam ik plaats op de stoel en 3 kwartier later voelde ik me als herboren. Over 2 weken ga ik weer!

Kim geplaatst op Feb 22, 2011 3:20 PM

Een stoelmassage door Noor was een nieuwe, heel prettige, ervaring! Ik ben wel vaker gemasseerd, maar vaak vind ik het dan net te soft, te ‘haasje repje’ of bijvoorbeeld te sport-achtig. Bij Noor was het meteen precies goed! Je merkt dat zij plezier heeft in wat ze doet en dat ze het met aandacht doet. Je voelt je na afloop ontspannen, opgeladen en verwend. Kortom: een aanrader! PS Waarschuwing: eenmaal geprobeerd wil je heel gauw weer :-)

Iris geplaatst op Feb 6, 2011 6:57 PM

You got that feeling! Je hebt me heel prettig gemasseerd, er zijn diverse spa's en sauna's die minder vaardige handen in dienst hebben kan ik je vertellen. Dank je voor de heerlijke behandeling!

Marlies geplaatst op Jan 14, 2011 2:25 AM

Hoi Noortje, Dank je wel voor de fijne stoelmassage. Jij geeft een massage echt met aandacht! Je hebt mijn gevoelige nek en schouders goed aangepakt. Niet te hard, maar zeker ook niet te zacht. Precies goed dus eigenlijk ;-) Na de massage voelde ik me heerlijk warm en relaxed. Kon zo door mijn bed in rollen!

Basje geplaatst op Jan 14, 2011 1:07 AM

De intentie en intensiteit waarmee je masseert , is ervaarbaar en voelt ook deskundig en heel aangenaam. Ik wens je een mooie nieuwe carriére die je minstens zoveel voldoening schenkt en tevreden klanten oplevert als je leerlingen in het onderwijs kenbaar hebben gemaakt bij je afscheid !

Babet geplaatst op Jan 13, 2011 6:59 PM

Wat een heeeerlijke massage. Veel fijner dan de 2 andere stoelmassages die ik gehad heb. Je masseert echt met gevoel. Ik kom zeker terug!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.