Balans in de Basis

Praktijk voor Massage, Trager©Approach, 

Mindful Run© wandelcoach         Mijn naam is Noortje Braakman.


Na mijn studie ben ik tien jaar als docent werkzaam geweest in het middelbaar onderwijs. Dat heb ik met veel plezier en liefde gedaan, maar ben daarmee gestopt omdat mijn gezinssituatie daarom vroeg.

Dat heeft mij nieuwe inzichten gebracht en ik heb 11 jaar geleden als gediplomeerd masseur en Trager© practitioner mijn eigen praktijk opgezet in Utrecht.

​D​oor de opleiding tot practitioner in de Trager Approach ben ik meer plezier gaan beleve​n in het lichaamsgerichte coachen van mensen. Al je levenservaringen worden tenslotte opgeslagen in je lichaam, op celniveau.

Tijdens de lockdowns stond mijn werk bij bedrijven zoveel stil, en ik zag steeds meer mensen in mijn praktijk die daardoor erg vast kwamen te zitten, dat ik besloot erop uit te trekken en mijn diploma tot wandelcoach te behalen.  Het sluit mooi aan bij wat ik al deed en zo kan ik me nog breder inzetten om van hart tot hart en met live contact te blijven werken. 

Ik ben er van overtuigd dat we het dichtst bij onszelf kunnen blijven als we zoveel mogelijk in contact blijven met onze natuur. Dus met de natuur om ons heen en onze menselijke natuur.  En die gaat om hartsverbinding en de verbinding met het al.